• De 'Week van de Scheidsrechter' is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Tijdens deze week wil de NHV zoveel mogelijk handballers en handballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet.

    Scheidsrechters maken het immers mede mogelijk dat zo veel handballers wekelijks van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter willen we natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten.

    Bij SV De Lutte zijn we trots op onze scheidsrechters die het ieder weekend opnieuw mogelijk maken om een potje te handballen. In mei hebben Jet Olde Riekerink en Isabel Bauhuis nog hun diploma tot bondscheidsrechter behaald, voor ons blijft zoiets enorm waardevol. Uiteindelijk is iedere scheidsrechter voor ons even belangrijk. Kortom: scheidsrechters, bedankt!