• Vereniging

    SV De Lutte is een sportvereniging uit De Lutte in Overijssel, opgericht op 1 september 1944. Onze vereniging beschikt over een voetbal- en een handbalafdeling. De voetbalafdeling speelt op sportpark De Stockakker, de handbalafdeling in sporthal de Luttermolen, beide in De Lutte.

    De handbalafdeling is opgericht op 1 augustus 1979. De algemene doelstelling van de Handbalvereniging SV De Lutte zoals beschreven in het beleidsplan is als volgt:

    “Het leveren van een meerwaarde aan onze samenleving door het in stand houden en verbeteren van de beleving van de handbalsport in al haar facetten op en om de handbalvelden”. Dames 1 speelt daarbij prestatiegericht en daarop zal ook worden geselecteerd door de hoofdtrainer. Bij alle overige teams draait het bij het wekelijks beoefenen van de handbalsport primair om het spelplezier, sociale contacten, het meedoen en het op peil houden van conditie. Het bereiken van goede resultaten is daarbij van secundair belang. Onze clubkleuren zijn blauw-wit/zwart, wij spelen in blauwe shirts en zwarte broeken en alle thuiswedstrijden worden gespeeld op de zaterdag.