• Beste sportvrienden van SV De Lutte,

  Op vrijdag 17 november 2023 is het weer zover: de 8e editie van de Grote Kennisquiz van SV De Lutte! Wie wordt de opvolger van SV De Lutte 7?

  De Activiteitencommissie is inmiddels weer gestart met het maken van een fantastische Kennisquiz. Op 17 november wordt o.a. jullie algemene kennis, sportkennis en muziekkennis flink op de proef gesteld. Welk team gaat voor de geweldige hoofdprijs en natuurlijk de eeuwige roem?

  De Grote Kennisquiz is bedoeld voor alle seniorenleden van onze club. We hopen dat ieder voetbalelftal en handbalteam deze avond in groten getale aanwezig zullen zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor de verschillende commissies, besturen en andere actieve groepen, zoals bijvoorbeeld de onderhoudsploeg, het jeugdkader, clubscheidsrechters of hoofd/jeugdbestuur. Ook was in de vorige editie volleybalvereniging Lutheria sterk vertegenwoordigd. Ook zij zijn wederom van harte welkom!!

  Meld je aan vóór vrijdag 3 november a.s. door een mail te sturen naar kennisquiz@svdelutte.nl. Vermeld daarin het volgende:
  - Naam elftal/team/commissie
  - Contactpersoon
  - E-mailadres contactpersoon
  - Aantal teamleden (+/-)

  De teams moeten minimaal uit 4 personen bestaan. Een maximum geldt er niet: kom vooral met zoveel mogelijk!! De kosten voor deelname zijn 5 euro p.p. Meld je team snel aan want VOL = VOL!

  De Grote Kennisquiz van SV De Lutte zal plaatsvinden op vrijdag 17 november en begint om 19:30 uur in de kantine van SV De Lutte.

  Twijfel niet, meld je aan en pak de titel van de 8e editie van de Grote Kennisquiz met bijbehorende superhoofdprijs voor je team!

  Tot vrijdag 17 november!
  Activiteitencommissie SV De Lutte